UBICA ODNEO JELENIN TAJNI TELEFON I BURMU!

Autor: Republika

Hronika

16.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analizom baznih stanica u Borči u vreme ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) otkriven je mobilni telefon za koji još nije utvrđeno kome pripada, saznaje Srpski telegraf. Prema rečima našeg izvora iz istrage, ne isključuje se mogućnost da je uređaj bio Jelenin i da ga je koristila u tajnosti, bez znanja supruga Zorana Marjanovića (40), kao i da ga je ubica odneo zajedno sa pevačicinom burmom!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Leš nesrećne Jelene Marjanović

Kontrolisao ženu

- Analizom baznih stanica signal tog mobilnog telefona je registrovan 2. aprila 2016. posle podne na nasipu, u blizini mesta na kojem je sledećeg dana pronađeno Jelenino izmasakrirano telo. Međutim, otad se tom uređaju gubi svaki trag, pretpostavlja se da je uništen, pa je i dalje ostalo nepoznato kome pripada. Ukoliko bi se utvrdilo ko je vlasnik telefona, ta informacija bi svakako bila od koristi u istrazi - priča naš sagovornik.

Šta smo još ekskluzivno saznali o slučaju Marjanović? Koji su najnoviji podaci o ovom misterioznom ubistvu koje do sada niste imali priliku nigde da pročitate?

Šta se događa sa Lunom Đogani i zašto je saslušana?

Koji su detalji hapšenja Badžinog sina?

Šta se događa na političkom nebu Srbije? Šta se događa sa Darkom Kostićem?

Šta ima novo u svetu sporta, zabave, Zadruge?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Sprskog telegrafa za 17. avgust, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading