SKANDAL U BEOGRADSKOM SUDU: Stražarka uhvatila PERVERZNOG ARHIVARA kako je SNIMA U TOALETU!

Autor: Republika

Hronika

15.08.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi skandal otkriven je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kada je J. R. (25), zaposlena u pravosudnoj straži, uhvatila svog kolegu arhivara D. D. (36) kako je snima u ženskom toaletu.

RepublikaFoto: Public
Ilustracija

Voajerstvo i perverzije zaposlenog prekjuče su bile tema u Drugom osnovnom sudu u Katanićevoj ulici. Kako saznaje "Blic", sve se dogodilo oko 14 sati, kada je J. R. (25), sudska stražarka, otišla do toaleta. Žena je ušla u jednu od slobodnih kabina dok je ona pored nje bila zauzeta, što nije nešto na šta bi u tom trenutku bilo ko obratio pažnju. 

Međutim, ubrzo se intiman trenutak stražarke pretvorio u noćnu moru, kada je shvatila da je neko iz susedne kabine snima. Ona je obukla uniformu i istrčala iz toaleta. Kada je perverznjak u jednom trenutku napustio ženski toalet, otkriveno je da je u pitanju arhivar suda D. D. (36).

- O svemu je istog trenutka obaveštena predsednica suda Tatjani Jeremić, a u razgovoru sa J .R. ona joj je prijavila da ju je kolega D. D. snimao telefonom iz susedne kabine u ženskom toaletu - kaže izvor.

Iz Drugog osnovnog suda potvrdili su ovaj incident.

- Predsednik suda je u skladu sa ovlašćenjima iz sudskog poslovnika i Zakona o državnim službenicima napravila predlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv državnog službenika zaposlenog u Drugom osnovnom sudu na mestu arhivara, zbog događaja od 13. avgusta ove godine koji se dogodio u ženskom toaletu - kaže portparolka Drugog osnovnog suda Irina Kovačević.

Kako dodaje, postupak je pokrenut jer je "u prostorijama ženskog toaleta državni službenik snimao kabinu do one u kojoj se nalazio dok se u njoj nalazila druga osoba, takođe zaposlena u sudu".

- On ju je snimao mobilnim telefonom, ona je to primetila i obavestila rukovodioca, koji je o događaju obavestio predsednika suda. Zatim je predsednik suda podneo inicijativu za pokretanje disciplinskog postupka protiv njega. Disciplinski postupak će se održati u najkraćem mogućem roku pred disciplinskom komisijom suda. Tada će u usmenoj raspravi arhivar imati pravo da iznese svoju odbranu - dodaje portparolka suda.

Naime, na taj način što je D. D. snimao J. R. u toaletu povređen je Zakon o državnim službenicima, kao i Kodeks ponašanja državnih službenika i povodom tih povreda će se voditi disciplinski postupak.

Kako saznajemo, dalje mere su preduzete, pozvana je policija Vračara i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva tražio je da se D. D. privede.

- Tužilac je poslao zahtev za saslušanje D. D. i istovremeno zatražio da se osumnjičenom oduzme mobilni telefon. Policija utvrđuje elemente ovog krivičnog dela - dodaje  izvor upoznat sa slučajem.

Veštačenjem telefona biće utvrđeno da li je arhivar snimao svoju koleginicu J. R. Takođe, ispitivanje telefona D. D. biće utvrđeno u kom vremenskom periodu je on ulazio u ženski toalet, odnosno da li je ovo prvi put da je snimao telefonom koleginice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading