INCIDENT NA ČUKARIČKOJ PADINI: Tinejdžerke pretukle pa opljačkale vršnjakinju!

Autor: blic.rs

Hronika

14.08.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka I. S. (19) napadnuta je u noći između ponedeljka i utorka na stepeništu koje Banovo brdo spaja sa Čukaričkom padinom, u dnu Kijevske ulice, a na nju su nasrnule dve devojke njenih godina, udarile je nekoliko puta i otele joj mobilni telefon, novac i ličnu kartu, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: pixabay.com
Ukrale joj mobilni telefon i novac

I. S. je pola sata nakon ponoći išla Kijevskom ulicom ka stepeništu, a prema rečima očevidaca za njom su išle dve devojke sličnih godina. Kada je I. S. krenula niz stepenice, koje su neretko neosvetljene i veoma nepregledne, devojke su iskoristile momenat i na nju nasrnule daveći je i nanoseći joj povrede.

- Samo sam čuo da neko doziva upomoć sa stepenica, i kada sam krenuo da vidim šta se dešava, ugledao sam da dve devojke užurbano odlaze ka crvenim zgradama u Toše Jovanovića. Na stepenicama sam zatekao preplašenu devojku, koja je rekla da su je napale i otele joj telefon - priča jedan od očevidaca ovog događaja.

Kako je napadnuta devojka objasnila, u masci od telefona je držala novac i ličnu kartu, koju su napadačice bacile nakon što su uzele ono što je vredno.

Komšije su u međuvremenu pozvale policiju, a preplašena devojka je u napadu lakše povređena i ima ogrebotine i modrice.

Inače, prema rečima žitelja ova dva naselja, tim stepenicama osnovci sa Čukaričke padine odlaze u škole koje se nalaze na Banovom brdu, zbog čega je briga za bezbednost najmlađih dodatno povećana nakon ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading