Policija ga uhvatila u švercu: OSUĐEN U ROKU OD 24 SATA!

Autor:

Hronika

12.08.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Lukić (43) iz Požežena kod Velikog Gradišta, uhapšen je, optužen i osuđen u roku od 24 sata, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina akciznom robom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

On je pravosnažno osuđen na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine, i na novčanu kaznu od 100.000 dinara, jer su u njegovoj kući pronađene cigarete bez akciznih markica. Ovu presudu Osnovni sud doneo je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, na osnovu sporazuma o priznanju krivice optuženog. 

On je uhapšen u subotu, 11. avgusta, nakon što je u njegovoj kući i pomoćnim prostorijama, tokom policijskog pretresa, pronađeno 6.100 paklica kineskih cigareta „Ašima“, bez akciznih markica. 

Nakon toga određeno mu je zadržavanje od 48 sati, da bi u nedelju protiv njega bila podignuta optužnica i doneta presuda. Ovaj slučaj svedoči o efikasnosti policije i pravosuđa u Velikom Gradištu, jer su hapšenje, optužnica i presuda usledili u roku od 24 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading