TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD KOVILJSKE PETLJE: 2 poginulo, povređeni na sve strane!

Autor:

Hronika

12.08.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju jutro na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Kovilja, dve osobe su poginule, a dve su teško povređene.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

- Do nesreće je došlo kod Koviljske petlje, kada je putničko vozilo izletelo sa kolovoza. Povređene osobe prevezene su u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu - poručuju iz MUP-a.

Dr Mirjana Bursać, portparol novosadske službe Hitne medicinske pomoći, rekla je za "Večernje novosti" da je na licu mesta preminula ženska osoba (22) i muškarac star 60 godina.

Pedesetosmogodišnja žena i muškarac (24) zadobili su višestruke kontuzione povrede i prevezeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Posle dojave koju je Hitna pomoć dobila u 6.45 sati, dve ekipe te službe intervenisale su na mestu udesa, koji se dogodio na autoputu iz pravca Beograda, neposredno posle Beščanskog mosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading