EKSKLUZIVNO! UHAPŠEN KUM KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Učesnik "Parova" nedeljama PLJAČKAO RADNJE po Beogradu!

Autor: Republika

Hronika

06.08.2018

09:41 >> 10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje naš portal, Miroslav Živanović Čeda (33), bivši učesnik "Parova", i A. A. (27) uhapšeni su danas u Beogradu zbog sumnje da su, od kraja juna ove godine do hapšenja, izvršili 11 krivičnih dela razbojništva.

RepublikaFoto: facebook.com/ Miroslav Živanovic Čeda
Kristijan Golubović i Miroslav Živanović

Kako se sumnja, Miroslav Živanović je na teritoriji Beograda ulazio u prodavnice, benzinske stanice, apoteke, cvećare, odakle je, uz pretnju pištoljem ili nožem, od radnika oduzimao novac, dok ga je A. A. čekao vozilom ispred objekata.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, a Živanović i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičeni su privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Takođe, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, krivična prijava u redovnom postupku je podneta protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca.

 

 

Miroslav Živanović, poznatiji po nadimku Čeda, je iz Beograda i ima dvoje dece. U Parove je ušao u martu ove godine i nije se dugo zadržao. Radio je kao obezbeđenje mnogih poznatih ličnosti - Kristijana Golubovića, koji mu je i kum, Raste Đurić, Ane Nikolić, Zorice Marković...

RepublikaFoto: facebook.com/ Miroslav Živanovic Čeda

Kristijan Golubović je u martu poslao televiziji "Hepi" audio snimak o Čedi:

- On je čovek sa periferije grada, koji mi se putem Fejsbuk mreže javio kao fan. Ja sam njemu idol bla-bla-bla. Zna se kako je pričao, o-kej. Nakon izvesnog vremena su smo se upoznali i zatražio od mene da ga primim u svoje obezbeđenja - počeo je pažljivo pripremljeno izlaganje Kristijan. 

 

 

Nastavio je: 

- Vrlo brzo sam procenio da Čeda nije za prvi prsten obezbeđenja, već za lakše poslove u tom sistemu. Čeda nije uličar, borbenjak ili pucač, on je porodičan i veoma tih čovek. Stavio sam ga da vozi, nadgleda kamere i obavlja svakodnevne nabavke namirnica. Upoznao sam i njegovu porodicu i uverio sam da su fini i normalni ljudi. Znam da je i ranije radio posao koji je radio i kod mene, da je brinuo o bezbednosti javnih ličnosti, što je bio razlog više da ga zaposlim. 

 

 

Kristijan nije imao mnogo reči hvale o svom kumu.

- Po mom odlasku u zatvor, čuo sam da je nastavio sa tim poslom, isto sa drugim javnim ličnostima. Lično tvrdim da on nije za rijaliti, jer nije elokventan, niti komunikativan, već povučen i fin čovek. Za rijaliti su drugačiji tipovi ljudi, bili oni dobri ili loši. To što se javljaju razni poput tog Akija nije u redu, jer Čeda na taj vid komunikacije nije navikao. 

Čeda je dao sledeći komentar:

- Nema veze, bio sam potrčko i ne stidim se. On je moj prijatelj i ja ga branim uvek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading