CRNI DAN NA PUTEVIMA U SRBIJI: Željka, Zorana i Nedeljka vožnja je zauvek otela od njihovih porodica!

Autor: informer.rs

Hronika

05.08.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putevima u Srbiji samo danas je poginulo troje ljudi što je zastrašujuća brojka. Na osnovu podataka sa početka ove godine, u Srbiji godišnje nesreće u saobraćaju odnesu oko 600 života. Ako se pogleda ta brojka, znači da bi prosek po danu bio jedna do dve pogibije, što znači da je današnji dan i te kako crn kada je ova statistika u pitanju jer nažalost premašuje prosek.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač traktora 64-godišnji Zoran Savović poginuo je u ataru sela Garevina, kod Aleksandrovca. On je na njivi vozio traktor bez tablica. Vozilo se prevrnulo usled nepoznatih okolnosti, a nesrećni čovek je poginuo.

Nedeljko Gostović star 41 godinu nastradao je na lokalnom putu kod sela Aleksandrovo u blizini Nove Crnje. Čovek je vozio traktor, sleteo je sa puta u kanal i preminuo na licu mesta.

Na putu Kikinda-Mokrin sudarili su se automobil "seat" i automobil "audi". Na licu mesta poginuo je  vozač "seata" sa kikindskim registrskim tablicama, Željko Bajić (49).

Tri osobe su povređene i prevezene u bolnicu u Kikindi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading