SIN UBIJENOG ADVOKATA UPUCAN U RUKU! Policija blokirala grad, TRAGA SE ZA UBICOM

Autor:

Hronika

28.07.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

olicija intenzivno traga za osobom koja je večeras u Ulici Antifašističke borbe, ispred zgrade kod broja 45, ubila advokata Dragoslava Ognjanovića, a njegovog dvadesetšestogodišnjeg sina ranila u predelu desne ruke.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

- Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rešen, a počinilac krivičnog dela uhapšen - navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Milica

28.07.2018 21:46

Verujem da ce organi bezbednosti dati sve od sebe da sve bude reseno u najkracem roku

Momčilo

29.07.2018 03:36

JAdan čovek.Nije trebao da se uopšte upušta u odbran tih ljudi...Ali svakako Srbija ne sme postati država odmazdi i kriminalnih sukoba!

Mitar Odović

29.07.2018 04:54

Nadam se da će policija pronaći ove kriminalce i da će biti privedeni licu pravde.

Pera

29.07.2018 06:04

Kaznene mere moraju da se poostre. Ukidanje nanogice i drustveno korisnog rada. Kad te zatvore, da svet i zaboravi da postojis. Kriminalci su glavne atrakcije u medijima. Omladina se ugleda na njih. Sve "lako cemo" resiti ubistvom i nasiljem. Katastrofa