SLUČAJ IVANE BODROŽIĆ: Izrečena presuda tehničaru sa VMA

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.07.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu potvrdio je presudu Trećeg osnovnog suda kojom je Ljubiša Pavlović, tehničar sa Vojnomedicinske akademije, osuđen na osam meseci zatvora zbog optužbi da je ukrao bolnički anestetik "propofol", koji je pronađen pored tela Ivane Bodrožić u hotelu Hajat, decembra 2014.

RepublikaFoto: facebook.com/Iva Bodrozic
Ivana Bodrožić

Pavlović je, podsetimo, osuđen zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda. On se teretio da je Bodrožićevoj prodao anestetik "propofol" koji je pronađen pored njenog beživotnog tela u sobi hotela Hajat.

- Viši sud je odbio žalbe okrivljenog, kao i tužilaštva i potvrdio prvostepenu presudu u celosti - potvrdila je portparolka Višeg suda Bojana Stanković.

Pavlović je, osim zatvorske, osuđen i na novčanu kaznu od 50.000 dinara.

Podsetimo, beživotno telo Ivane Bodrožić, ćerke vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, pronašla je spremačica u sobi 326 hotela "Hajat" 10. decembra 2014. godine.

Ivana je u ruci imala postavljenu braunilu, a pored njenog tela pronadeni špricevi i pet bočica anestetika "propofol" koji je dostupan samo u bolničkim uslovima.

Bodrožićeva je bila ćerka vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, koja je prošle godine poginula u saobraćajnoj nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading