UHAPŠENA MENADŽERKA HOTELA: Ludo vozila kroz Bečiće pa pregazila Srbina (25)!

Autor: alo.rs

Hronika

20.07.2018

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Adrović (23) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, sumnjiči se da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena. Tajkunovoj ćerki je određen pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: facebook.com/Miloš Vukomanović
Usmrtila mladića u Bečićima

- Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela - kaže naš izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predlog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

RepublikaFoto: facebook.com
Miloš Vukomanović sa svojom verenicom

Navodno su verenici pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu koji više nije u funkciji kada je na njih iz pravca Budve naletela Emina. Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća.

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što su kosovske privremene vlasti dopustile da njegovo telo bude dopremljeno iz Crne Gore. Njegovo telo stiglo je u sredu oko 22 sata u njegovu kuću u Žitkovcu kod Zvečana, u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.

Miloševa verenica Snežana Rudinac je u kritičnom stanju. Ona je smeštena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je nezi.

- Pacijentkinja ima povrede mozga, nagnječenje grudnog koša, kao i prelom natkolenice i potkolenice. Za sada nije moguća nijedna operacija zbog njenog stanja. Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša. Na kiseoniku je i ne može da komunicira - izjavio je neurohirurg Aleksandar Knežević iz bolnice u Risnu.

- Plašimo se da se njeno stanje ne pogorša, jer je i ona u lošem stanju. Sa njim je planirala zajednički život, a sada su zauvek rastavljeni. Snežana se bori za život, a njeni najbliži su doputovali u Crnu Goru - kaže naš on.

Poginuli mladić diplomirao je na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji i ovo mu nije bio prvi put da je išao na sezonski rad.

Njegova verenica Snežana završila je fakultet i ovog puta je otišla zajedno sa njim. Na moru je radila i njena rođena sestra Anica. Te večeri su nameravali da izađu u grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading