OVDE SE KRIJE ZORAN MARJANOVIĆ: A evo SA KIM će proslaviti svoj ROĐENDAN!

Autor: Tanjug

Hronika

20.07.2018

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je prošle nedelje izašao iz desetomesečnog pritvora, sutra slavi 40. rođendan.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Šokantne vesti iz kuće Marjanovića

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, rođendan će proslaviti u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoran sa Jelenom Marjanović

Svoj odgovor juče je Višem sudu poslao jedan od četvorice Marjanovićevih branilaca, advokat Stefan Jokić.

- Tražio sam da se obustavi postupak jer smatram da nema dokaza protiv Zorana Marjanovića. Smatram da su u dopunjenoj optužnici navedeni dokazi koji idu u korist odbrane, pre svega, mislim na svedočenje Zoranove ćerke, koja je rekla da je sve vreme bila s tatom. Takođe se pozivam i na deo gde je i Apelacioni sud rekao da nema osnovane sumnje da je moj klijent izvršio krivično delo - rekao je Jokić za beogradske medije i dodao da je sada odluka na Višem sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading