ĐURIĆ: Telo mladića stradalog u Bečićima dopremljeno na Kosovo!

Autor: Tanjug

Hronika

19.07.2018

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je da je telo mladića nastradalog u Bečićima dopremljeno na sever Kosova, a da to što su prištinske institucije opstruisale prebacivanje tela, govori o njima samima.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Đurić

Ðurić je na pres konferenciji, rekao da se na moru desila tragedija kada je mladić sa KiM poginuo u Bečićima, a da su prištinske institucije počele da opstruišu i i ometaju dopremanje tela maldića njegovoj porodici, jer tobože nema papire prištinskih institucija.

- To su ometali, ali prema poslednjih informacijama koje imam, porodica je uz pomoć organa lokalne samouprave uspela da dopremi telo mladića na sever KiM - rekao je Ðurić odgovarajući na pitanja novinara.

- To što tako nešto opstruisali dovoljno govori o njima - zaključio je Ðurić.

RepublikaFoto: facebook.com
Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

U saobraćajnoj nesreći u noći između utorka i srede u Bečićima, poginuo je Miloš Vukomanović (25) iz Srbije, dok je teže povređena Snežana Rudinac (24), takođe iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Petar986

19.07.2018 12:02

Ovo je zasita veoma sramno ponasanje!

Petar986

19.07.2018 12:02

Ponasanje Pristine je za svaku osudu!

Damjan

19.07.2018 12:19

Ovim postupkom su pokazali kakvi su oni ustvari i koliko ih interesuje život ljudi na Kosovu.

Emilija

19.07.2018 13:28

Kosovski Albanci nemaju postovanja ni prema preminulom mladom coveku, i to pretpostavlja se samo iz jednog razloga, zato sto je Srbin .