Srbina u Makedoniji zaustavili stranci na prevaru, pa mu MAZNULI 73.000 EVRA!

Autor: Agencije

Hronika

16.07.2018

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonska policija uhapsila je tridesetogodišnjaka iz Skoplja čiji su inicijali I. I. koji je od jednog Srbina iza naplatne rampe "Miladinovci" ukrao 73.000 evra, saopšteno je danas iz makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova

RepublikaFoto: www.upravacarina.rs
Foto: Ilustracija

Sudija je osumnjičenom za učinjeno krivično delo okarakterisano kao krađa, odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

Državljanin Srbije Z. V. (56) prijavio je prošle nedelje da su ga na autoputu Skoplje-Kumanovo iza naplatne rampe "Miladinovci" zaustavila dvojica nepoznatih muškarca, koji su bili u vozilu "pasat" švedskih registarskih oznaka, pokazujući mu da njegovo vozilo ima problem sa pneumaticima.

Z. V. je zaustavio automobil i dok je tražio ključ za gumu osumnjičeni su iskoristili trenutak nepažnje i ukrali mu torbu u kojoj su bila lična dokumenta i 73.000 evra.

Policijska istraga utvrdila je da je lopov prethodno na benzinskoj stanici na autoputu primetio da se na suvazačevom sedištu u automobilu oštećenog nalazi torba sa novcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading