OPASNI KRIMOSI: Crnogorci uhapsili dvojicu Valjevaca zbog 60 KRIVIČNIH DELA!

Autor: Agencije

Hronika

16.07.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija je uhapsila dva muškaraca državljana Srbije, iz Valjeva, zbog sumnje da su dve poslednje godine u Crnoj Gori počinili 60 krivičnih dela od kojih 15 u opštini Bar, a preostalih 45 na teritoriji deset crnogorskih opština.

RepublikaFoto: Republika
Crnogorska policija uhvatilia krimose iz Valjeva

Crnogorska policija je lišila slobode R. L. (54) i M. S. (61), obojica iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili 11 krivičnih dela krađa i četiri krivična dela falsifikovanje i zloupotreba kreditinih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Centra bezbednosti Bar sa kolegama iz Podgorice, Budve, Herceg Novog, Berana, Ulcinja, Tivta, Cetinja, Kotora, Žabljaka i Mojkovca došli do saznanja da su ove osobe osim 15 krivičnih dela počinjenih na teritoriji opštine Bar, počinila još 45 krivičnih dela.

U saopštenju se navodi da su R. L. (54) i M. S. (61) od leta 2016. godine do 12. jula, 2018. godine, ova krivična dela počinili tako što su u javne ustanove dolazili, predstavljajući se kao stranke i koristeći nepažnju zaposlenih ulazili u kancelarije i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali novčanike u kojima se nalazio novac i kreditne kartice.

- Proverama koje su izvršene preko službenika Republike Srbije, a koji su kao ispomoć tokom letnje turističke sezone upućeni u Crnu Goru, utvrđeno je da su za R. L. raspisane četiri lokalne poternice u Republici Srbiji - navodi se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se R. L. i M. S. liše slobode.

Oni su sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading