KLJUČNI SVEDOK STRAHUJE DA ĆE JE MARJANOVIĆ UBITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni svedok u rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) Radosava M., koja je kobnog dana bila na nasipu u Borči, nakon puštanja Zorana iz pritvora strahuje za život, zbog čega je i dobila policijsku zaštitu, saznaje ekskluzivno Srpski telegraf!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Tražila pomoć

Radosava je i ranije govorila da se ne oseća bezbedno.

- Ja se ne osećam više sigurno na ovom mestu otkad se ovo dogodilo. Ni danas se ne osećam sigurno na tom mestu - rekla je ona u iskazu u koji je Srpski telegraf imao uvid.

Nakon puštanja na slobodu glavnoosumnjičenog za brutalno ubistvo pevačice, njene strepnje su još veće.

- Ona se u nekoliko navrata obraćala policiji za pomoć. Otkako je inspektorima ispričala šta je toga dana videla na nasipu, uopšte se ne oseća bezbedno. Boji se da bi neko blizak Marjanovićima mogao da joj naudi, pa čak i ubije. U strahu su i ostali članovi njene porodice - kaže izvor Srpskog telegrafa.

On dodaje da se Radosava M. još više uspaničila kada je čula da je Marjanović pušten da se brani sa slobode, te da je dvojici policajaca naređeno da je čuvaju i svakodnevno obilaze njenu kuću.

Kako je Srpski telegraf ranije pisao, Radosava M. je tokom istrage svedočila da je kobnog dana videla malu Janu na nasipu, ali da nije bila sa Zoranom, kako je on tvrdio, već najverovatnije sa Vladimirom!

- Znam da je bilo oko 16.40. Primetila sam starijeg čoveka između 60 i 70 godina sa devojčicom. Na sebi je imao crne pantalone i plavi prsluk, a kosa mu je bila vezana u rep. Muškarac se igrao sa devojčicom, a u jednom trenutku ona je krenula da se udaljava i on joj je viknuo da se vrati. Nisam sigurna da li je vikao Dano ili Jano - ispričala je Radosava M. i dodala da je tek kasnije primetila da se nešto čudno dešava na nasipu, kada je videla neke ljude i automobile koji dolaze i odlaze.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Radosava Marković

Sumnjiv auto

Pored toga, ona je navela i da je primetila jedan automobil kada je krenula kući sa nasipa, nedaleko od mesta gde je pronađen leš pevačice, a koji joj je bio jako sumnjiv.

- Oko 18.45 sam krenula sa nasipa i tada primetila vozilo na nasipu koje je krenulo ka rampi. Na udaljenosti od oko 30 metara primetila sam na suvozačevom mestu crnog muškarca sa tamnom kosom i kraćom frizurom sa strane, dok je na vrhu glave imao dužu kosu i sve vreme je gledao u mom pravcu. Bilo mi je sumnjivo što nije skidao pogled sa mene, pa sam okrenula leđa i više nisam gledala u tom pravcu - rekla je Radosava M.

Zorana opet pritvaraju čim se podigne optužnica

Pošto je Zoran Marjanović pušten iz pritvora, to više nije pritvorski predmet, te ne postoji vremensko ograničenje i rok do kog optužnica treba da stupi na pravnu snagu. Ukoliko i kada optužnica bude podignuta, Zoran Marjanović može biti vraćen u CZ.

- Istraga je završena i čeka se da optužnica stane na pravnu snagu. Ukoliko ovo krivično delo bude kvalifikovano kao teško ubistvo, a tako bi trebalo da bude kvalifikovano, okrivljeni, u ovom slučaju je to Zoran Marjanović, ne može ostati na slobodi. Prema Nikolićevim rečima, ovo je ubistvo iz strasti, koje je počinio neko blizak pokojnoj Jeleni Marjanović. Pošto istraga nije došla do saznanja da je ona bila u emotivnoj vezi sa nekim muškarcem, to jest da je imala ljubavnika, jedini ko ostaje je suprug - kaže za naš list kriminolog Zlatko Nikolić.

S druge strane, Boža Spasić, bivši funkcioner Državne bezbednosti, objašnjava da je cela istraga bila fokusirana na Zorana kao mogućeg izvršioca, tako da je iz vida policije ispala svaka druga mogućnost da je možda neko drugi izvršilac ovog zločina.

- I policija i tužilaštvo i sud su uradili sve što su mogli na ovom slučaju i postupili su poštujući i zakon. Istraga je završena i oko samog ubistva je sve jasno, ali ono što tužilaštvu nedostaje jeste okrivljeni. Nije redak slučaj da ubice podmeću dokaze kako bi nekog drugog okrivile za svoje zločine, pa to nije isključeno ni u ovom slučaju - smatra Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading