Tamaru Đurić policija zaustavila zbog "škaljaraca": Starletu pretresli zbog veza s mafijom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojava Tamare Đurić, beogradske starlete, na graničnom prelazu Srpska Crnja, na srpsko-rumunskoj granici, digla je na noge pograničnu policiju zbog njenih veza sa istaknutim članovima "škaljarskog klana"! Međutim, morali su da reaguju i lekari jer je u jednom trenutku Đurićevoj pozlilo zbog teške infekcije.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tamara Đurić

Tresla je groznica

- Ona je dovođena u vezu sa jednim od vođa ozloglašenog "škaljarskog klana" i nalazi se na listi osoba od posebnog interesovanja, ne samo srpske već i nekih drugih policija u regionu. Ona je bila u društvu jedne drugarice i one su odmah sklonjene sa strane kako bi bile podvrgnute detaljnijem pregledu. Pri tim ciljanim kontrolama posebna pažnja se obraća na narkotike, pa su i ispitivanje i pregledi mnogo detaljniji. Ipak, niko nije bio spreman za ono što se dogodilo - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Pregled su na kraju umesto policajaca završili lekari hitne pomoći

Kako nezvanično saznajemo, Tamari Đurić je tokom pregleda u jednom trenutku naglo pozlilo. Ispostavilo se da ima visoku temperaturu i da je trese groznica.

- Pripadnici MUP koji su pregledali Đurićevu u početku nisu bili sigurni šta se dešava, da li je u pitanju panika zbog policijske kontrole ili nešto drugo. Ispostavilo se da je devojka bolesna. Pregled su na kraju umesto policajaca završili lekari. Ispostavilo se da ima tešku infekciju i da je to uzrok temperature. Na kraju je pozvana hitna pomoć - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nepoželjna u Crnoj Gori

Tamari Đurić je svojevremeno bio zabranjen ulazak u Crnu Goru. Naime, i policija te zemlje je starletu zbog veza sa istaknutim članovima organizovanog kriminala nju stavila na spisak osoba nepoželjnih u toj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading