(FOTO) STRAVIČNO: Američki naučnik u Kalifroniji ubio ženu SRPKINJU i njihovog sina (13)

Autor: Republika

Hronika

14.07.2018

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla tri tela u porodičnoj kući u mestu Redondo Bič u Kaliforniji, a prema pisanji "En-Bi-Si-ja" fatalne metkove opalio je američki naučnik, Mark Vatz (48).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Na licu mesta ubio je suprugu Ivanu, inače Srpkinju i 13-godišnjeg sina Makanija, a onda je i sebi presudio.

Komšija Redži Lucero pozvao je policiju kada je čuo pucnjeve iz kuće Vatz.

- Mark je imao probleme sa leđima i bio je konstantno u bolovima, a sve je to posledica ozbiljne saobraćajne nezgode. Bio je očajan zbog toga, ali je bio dobar prijatelj. Dolazio je u moju kuću, popili bismo po koju, pričali... Žao mi je, ali nisam iznenađen. Nije mu bilo spasa. Iako je koristio lekove protiv bolova, Marku su lekari rekli da ne mogu ništa da učine za njega - rekao je za "En-Bi-Si" Lucero i dodao da je Mark bio naučnik, prenosi blic.rs.

Ivana Vatz je radila četiri godine kao specijalista za upravljanje proizvodima u firmi "Matel".

- Svi u Matelu su izuzetno tužni zbog ove situacije. Ivana je bila poseban član ove porodice, i neizmerno će nam nedostajati - rekli su čelnici firme u kojoj je radila.

Porodični prijatelj, Dženifer Bir, rekla je za tamošnje medije da je Ivana došla u SAD iz Srbije kada je imala 12 godina, a udala se za svoju srednjoškolsku ljubav. Ona je dodala da je Ivana tražila svom suprugu Marku da poseti terapeutra za depresiju, ali...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading