Noćas u Beogradu POVREĐENO 10 OSOBA, među njima i DVOJE DECE!

Autor: Tanjug

Hronika

13.07.2018

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulicama Beograda protekle noći u saobraćajnim nezgodama povredjeno je deset osoba, među kojima i dvoje dece, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac rekao je agenciji Beta da je muškarac (71) teško povređen u saobraćajnoj nezgodi nešto pre ponoći u Karadjordjevoj ulici zbog čega je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Oko 23 časa u saobraćajnoj nezgodi u Višnjičkoj ulici lakše su povređene dve žene od 78 i 53 godine i muškarac od 55 godina, dok je u udesu u ulici Dimitrija Tucovića oko 20.35 povređen petogodišnji dečak, koji je posle ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar.

Na Ostružničkom mostu oko 19.30 lakše su povređena dva mladića od 28 i 32 godine, devojka (24) i trogodišnje dete, dok je u nezgodi u Velikomoravskoj ulici lakše povrede zadobila žena (49) posle čega je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći u Beogradu bilo je i dosta alkoholisanih ljudi.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega su 23 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici i astmatičari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading