STRAŠNA TRAGEDIJA U TOŠINOM BUNARU: Student pretrčavao ulicu, jedan automobil ga udario, drugi PREGAZIO

Autor: blic.rs

Hronika

12.07.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Vojčić (24) matematičar iz Bora, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak uveče na Novom Beogradu, dok je pokušavao da pređe ulicu na crveno.

Foto: facebook.com/Lazar Vojicic
Lazar Vojčić

Mladi matematičar i uspešni programer, poginuo je u utorak oko 23.30 na Tošinom bunaru.

Mladić je pokušavao da pretrči ulicu dok je na semaforu za pešake stajalo crveno svetlo, kada je na njega naleteo automobil "škoda" za čijim volanom je bio četiri godine mlađi Kosta B. (20).

Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta, a Kosta B. je odmah zaustavio vozilo.

Saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac navodi da je ekipa koja je izašla na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Bizarnim spletom okolnosti, preko nesrećnog mladića kog je udario automobil nekoliko sekundi kasnije prešlo je još jedno vozilo.

- Beživotno telo Lazara nalazilo se na ulici dok se čekala policija da obavi uviđaj. Nekoliko sekundi pošto je nastradao  preko njegovog tela prešao je auto koji se uključio na put sa obližnjeg parkinga. Obojica vozača prošla su alko test, kojim je utvrđeno da nemaju alkohol u krvi - kaže izvor.

Nastradali mladić je pre nekoliko godina došao iz Bora u Beograd da studira na Matematičkom fakultetu, a njegova porodica zanemela je od tuge zbog gubitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading