TEŠKA TRAGEDIJA KOD NIŠA: Otac 4 dece se ubio, razlog je PRETUŽAN!

Autor: Republika

Hronika

11.07.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Stojanović (44), otac četovoro dece, izbeglica sa Kosova, ubio se danas tako što je popio insekticid etiol. Razlog samoubistva je isključena struja zbog duga 22.000 dinara.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ilustracija

- Rekao je: "Ne mogu ovo više da izdržim, nemam da platim dug za struju deca će mi gladovati, ubiću se", a zatim je prekinuo vezu - prepričava navodne poslednje Miroslavljeve reči, rođaka pokojnika za blic.rs.

Stojanović je sa porodicom živeo u Jelašnici nedalako od Niša, a kako tvrde njegovi najbliži govorio je da ne može da podnese siromaštvo, zbog čega se pretpostavlja da je odlučio da presudi sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

14.07.2018 21:12

Bolje da svako od vas da koliko može i oonogne ovoj nesrecnoj poridici da im vratimo nadu i osmeh na lice. Dao sam juče na žiro račun 160-5410200069139-57 Banka Intesa za Slavicu Spasojević. 23.600 RSD Nije naravno bitno ni ko sam ni sta sam ni sta radim jer nisam dao radi reklame. Uplatite koju stotinu dinara, koju hiljadu dinara. Budimo ljudi i neka nam je to 4 dece Srba na ponos i čast. Pokažimo solidarnost.