POTERNICA ZA NESTALIM BRATOM I SESTROM: Majka sumnja na najgore

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.07.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je raspisala poternicu za Ljubišom V. (25), iz kladovskog sela Podvrška, koji je, zajedno sa svojom polusestrom I. V. (13), nestao u nedelju iz porodične kuće iz tog mesta.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Iako policija ne saopštava zvaničan razlog zbog čega je za Ljubišom V. raspisana potrenica, iz izvora bliskom istrazi rečeno nam je ''da se ne isključuje nijedan razlog, kao ni sumnja da je on odgovoran za nestanak svoje polusestre''.

S druge strane, Slađana V, majka Ljubiše i i I. V. ne ostavlja nikakvu sumnju da je njen sin odveo svoju polusestru.

- Potpuno sam ubeđena da je Ljubiša odveo moju ćerku – kaže Slađana.

Kako kaže, ona ne zna razlog zbog čega bi mladić mogao da odvede svoju polusestru.

– Ne znam razlog, ali sam ubeđena da on stoji iza svega. Jedino želim da znam da mi je dete živo, a sinu bih, ako su moje sumnje opravdane, sama presudila - kaže ona.

Nesrećna majka plače dok govori, kaže, ne zna da li joj je ćerka uopšte živa.

- Da može, ona bi mi se javila, zna koliko brinem. Uzela bi krišom nečiji mobini, nazvala bi mene ili neku drugaricu. Ovako, samo se nadam da joj se ništa nije dogodilo. Uopšte ne znam šta da mislim, gde su otišli, šta rade... – kaže kroz plač ova majka.

Slađana kaže da nestala devojčica nije imala momka, da je mirna, povučena, poslušna.

- Zvao me njen učitelj, njeni školski drugovi dolaze, komšije su tu, svi smo zabrinuti. Tek je počela da živi, šta li ju je snašlo, da li je gladna, žedna, da li je neko tuče, muči, da li je uopšte živa... - kroz jecaj govori neutešna majka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading