BRAT I SESTRA NESTALI U ISTOM DANU: Užas u Kladovu

Autor: Republika

Hronika

10.07.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za maloletnom I. V. (13) i njenim bratom Lj. V. (25) iz sela Podvrška kod Kladova, koji su nestali u nedelju uveče. Devojčica je kobnog dana navodno krenula kod drugarice, nakon čega joj se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ

- I. V. se javila majci i rekla da ide do drugarice. Ipak, kako je već bilo kasno, a devojčica se nije vraćala kući, majka se zabrinula i pozvala ćerkinu drugaricu, koja joj je rekla da I. V. te večeri nije ni dolazi kod nje - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Majka nestalog deteta je ceo slučaj prijavila policiji, a ubrzo je ustanovljeno da je i njen sin nestao i za njima je raspisana potraga.

- Porodica je nekoliko puta pokušavala da pozove Lj. V. na mobilni telefon, koji je sve vreme isključen - dodaje naš izvor.

Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala krem pantalone, plavu majicu i gornji deo trenerke crne boje. Mole se svi građani koji imaju neke informacije o nestanku maloletnice i njenog brata da se jave u obližnju policijsku stanicu ili na broj telefona 019/801-444.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading