PODNEO ZAHTEV ZA USLOVNU: Vozač "kantrimena" hoće na slobodu!

Autor: informer.rs

Hronika

06.07.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "kantrimena", koji je u julu 2014. usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, zatražio je uslovni otpust, iako je prošle godine tvrdio da želi da odsluži celu kaznu od 4,5 godina.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bojan Jovanović u porodičnom stanu pored slike ubijenog sina Luke

Marko Milićev (37), koji je osuđen na četiri i po godine robije jer je u julu 2014. "kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u Beogradu, nedavno je zatražio da izađe iz zatvora pre isteka kazne, pošto je stekao pravo na uslovni otpust.

On je, naime, stekao to pravo još u septembru prošle godine, posle tri godine provedene u zatvoru, ali je tada preko svojih advokata izričito tvrdio da želi da odsluži celu kaznu.

Međutim, ubrzo se predomislio, pa je ove godine čak dva puta podnosio zahtev za prevremeni izlazak na slobodu.

- Prvi zahtev mu je odbijen u februaru, zbog nepovoljnog izveštaja uz Uprave zatvora, što znači da je najverovatnije na neki način svojim ponašanjem kršio kućni red. Drugi zahtev je nedavno podneo i to je još u proceduri. U slučaju da ponovo bude odbijen, do punog odsluženja kazne ostalo mu je nešto manje od osam meseci - objašnjava sagovornik Informera, upućen u ovaj slučaj, koji je bio jedan od medijski najispraćenijih i najintrigantnijih u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading