SMEDEREVO NE PAMTI OVAKVU TRAGEDIJU: Sahranjen maleni Vuk, jecaji majke se orili grobljem

Autor: Blic, Republika

Hronika

03.07.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na smederevskom Novom groblju ovog utorka je sahranjen četvorogodišnji Vuk S, dečak koji je u nedelju stradao kada je u nevinoj dečjoj igri na njega pala teška metalna kapija na ulazu u komšijsko dvorište. U grob je položen s plišanim medom i uz Disove stihove iz pesme "Možda spava“.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Četvorogodišnji Vuk, nastradao kada je kapija pala na njega

Nepregledna kolona rodbine, prijatelja, poznanika, meštana naselja Kovačićevo, komšija porodice Stefanović, ispratila je do poslednjeg, a tako preranog počivališta tragično stradalog mališana.

Tišinu podneva na smederevskom  novom groblju su samo prekidali jecaji majke Margarete, koja je u poslednjem momentu, kada su preko belog kovčega u raku spuštali od njenog Vuka sigurno većeg i krupnijeg medu, zavapila: "Pustite me do sina".

- Svakom je s punim srcem i osmehom prilazio. Pun života, razdraganosti, sreće… Teši jedino saznanje da je mali Vuk sada među anđelima i da nas od danas odozgo posmatra onim istim blaženim osmehom – ovim rečima od Vuka se oprostio njegov stric.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading