VIŠI SUD DONEO ODLUKU O ZORANU MARJANOVIĆU!

Autor: Informer, Republika

Hronika

25.06.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović ostaje u pritvoru, uprkos spkelacijama da bi uskoro mogao da se nađe na slobodi. Kako prenosi Informer, Tužilaštvo je priložilo ključne dokaze na osnovu kojih Marjanović ostaje iza rešetaka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Tužilaštvo je Višem sudu u Beogradu dostavilo ključne dokaze koji nedvosmisleno potvrđuju da je Marjanović učestvovao u ubistvu Jelene.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepeno rešenje kojim je produžen pritvor Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, ali mu nije ukinuo pritvor.

- Tom odlukom Apelacioni sud je naložio Višem sudu u Beogradu da ponovo odlučuje o pritvoru i da za svoju odluku navede jasne i argumentovane razloge - izjavila je danas Tanjugu portparol Apelacionog suda Mirjana Piljić.

Marjanoviću, koji je u pritvoru od hapšenja 15. septembra 2017, pritvor je 8. juna ponovo bio produžen pritvor za još 30 dana zbog uznemirenja javnosti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Valentina

25.06.2018 20:01

Šta se čeka više,ko njih više štiti?Odavno su svi Marjanovići trebali biti uhapšeni i optuženi na višedecenijsku robiju.Pravda za Jelenu!