UDARNE VESTI: Evo šta se SADA dešava sa Zoranom Marjanovićem!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu odlučivao je po žalbama branitelja Zorana Marjanovića.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
Zoran Marjanović

Odlučeno je da se Marjanoviću ukine pritvor, ali je Apelacioni sud svoju odluku sada prosledio Višem sudu u Beogradu, koji će doneti konačnu odluku o puštanju Marjanovića. Osmog juna je poslednji put Marjanoviću produžen pritvor na mesec dana.

Podsećamo, Zoran Marjanović koji je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice, se već 10 meseci nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu.

Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu sa višestrukim povredama glave, a njen slučaj je i dalje obavijen velom misterije.

Jelena je otišla da džogira, dok ju je Zoran, navodno, čekao s Janom na početku nasipa, piše Alo. Marjanović je uhapšen 16. septembra prošle godine, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica.

Ni posle dve godine nije rešeno misteriozno ubistvo pevačice "Granda", koja je pronađena mrtva 3. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, u beogradskom naselju Borča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading