ZLO HARA SRBIJOM: Troje tinejdžera je za manje od nedelju dana "overilo" od DROGE!

Autor: Republika

Hronika

25.06.2018

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija M. (16) učenica Politehničke škole u Kragujevcu treća je žrtva droge za samo nekoliko dana. Pre nje, život je izgubio Jovan Paunović (17) na jednom beogradskom splavu, a crni niz započeo je N. S. iz Bačke Palanke kojeg je otac pronašao mtrvog u sobi.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

Tinejdžerka Marija M., rodom iz Petrovca kod Kragujevca, sa starijim bratom bila je kod druga u naselju Šumarice, kada je u telo unela smtonosnu dozu droge. Ona je zvanično treća žrtva droge tinejdžerskog doba, nakon što je preminuo Jovan Paunović (17) iz Beograda i N.S. iz Bačke Palanke.

Prema prvim rezultatima istrage, koji još uvek nisu potvrđeni jer se čekaju rezultati obdukcije, sumnja se da je devojčica preminula od prevelike doze neke od narkotičkih supstanci. Šta je  tokom pretprošle noći konzumirala, i kakve su okolnosti dovele do pronalaženja njenog beživotnog tela u stanu kod drugara njenog brata, za sada se ne zna.

Policija sumnja da je u pitanju predoziranje nekom od sintetičkih droga, a policija sumnja da je u organizam unela preveliku količinu ekstazija ili sličnog narkotika, od koga je klonula i više se nije probudila.

Marija je završila treću godinu smera za mašinskog tehničara reparature u Politehničkoj školi. Razredni starešina njenog odeljenja o ovom tragičnom slučaju nije mogao da kaže ništa detaljnije dok se ne završi policijska istraga.

Otac našao mrtvog sina (18)

Sredinom nedelje u Bačkoj Palanci od prekomerne doze narkotika preminuo je tinejdžer N. S. (18), a njegovo telo u stanu Gundulićevoj ulici pronašao je otac.

Policija iz Bačke Palanke je izvršila uviđaj, a nezvanično se saznaje da je smrt nastupila usled predoziranja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bane

25.06.2018 15:36

Zlo nehara Srbijom vec hara u glavamr lude dece ,raspustene bez kucnog vaspitanja i discipline koju su roditelji raspustilin i prepustili ulici ,a posle kukaju za decom kad se predrogiraju .Porodice u rasulu deca raspustena ,to je slika Srbije danas.