ZNAM DA SI NEVINA, POKAŽI MI BAR SISE: Pedofili vrebaju decu na društvenim mrežama

Autor: MARIJA SAMOJLOVIĆ

Hronika

25.06.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji, oprez! Pedofili vrebaju decu na društvenim mrežama! Sredovečni muškarci su se u poslednje vreme okomili na maloletnice, koje spopadaju preko Fejsbuka tražeći im fotografije na kojima su gole. Žrtve su najčešće naivne devojčice od 13 godina, a neretko i mlađe.

Neprimerena pitanja

Fejsbuk stranica "Borba protiv pedofilije" bavi se raskrinkavanjem bludnih muškaraca i objavljivanjem njihovih imena kako bi ih se ljudi klonili i upozorili decu da ne komuniciraju s njima. Ta grupa je nedavno objavila prepisku perverznjaka iz Smederevske Palanke, navijača Crvene zvezde.

Foto: Privatna arhiva

On je devojčici od 13 godina poslao zahtev za prijateljstvo jer su mu se svidele njene fotografije. Kad ga je prihvatila, najpre se iznenadio što je klinka da bi potom počeo s neprimerenim i bezobraznim pitanjima.

Nije odustajao, pa je maloletnicu upitao da li ima dečka i da li je nevina, a onda pokušao da je ubedi da se slika gola i prosledi mu fotografije.

Jankovićeva: Moj savet maloletnicama je da se povere starijima i da svako uznemiravanje prijave policiji

Pedofil: Pošalji mi bar jednu sliku.

Žrtva: A što toliko želiš da me vidiš golu?

Pedofil: Pa eto ja se otvorio, neće niko znati, nemoj da brineš. Hoćeš li poslati ili ne?

Žrtva: Neee...

Foto: Privatna arhiva

Pedofil: Pošalji bar gornji deo...

Psiholog Aleksandra Janković kaže da je, nažalost, sve više muškaraca koji imaju patološke potrebe da budu intimni sa mladim devojkama ili da makar komuniciraju s njima preko interneta.

Foto: Privatna arhiva

Kazniti bludnike

- Poplava ovih sadržaja mora da bude sankcionisana, takve ljude treba kazniti jer posledice komunikacije s njima mogu biti veoma ozbiljne - priča Jankovićeva za Srpski telegraf.

Njen savet deci, u ovom slučaju devojčicama, jeste da se povere starijima i svako uznemiravanje prijave policiji.

- Naravno da će im pedofil pretiti ako ga ne poslušaju, u tom slučaju prvo treba da kažu: "Rekla sam mami i tati za ovo i oni ćete prijaviti policiji ako nastaviš da me maltretiraš" - rekla je Jankovićeva.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading