Savu izrešetali na kućnom pragu, kuma kaže da je PLATIO SVOJE GREŠKE!

Autor: alo.rs

Hronika

23.06.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat crnogorskih klanova zbog droge u četvrtak je u srpskoj prestonici odneo još jednu žrtvu, kada je iz automobila u pokretu sa sedam metaka likvidiran Nikšićanin Sava Stevović (45).

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mesto ubistva

U Stevovića su ubice pucale iz automatskog pištolja, najverovatnije "škorpiona", u trenutku dok je oko 23 časa u ulici Milana Jovanovića u Žarkovu pokušao da izađe iz parkiranog "mini morisa" švajcarskih registarskih tablica. Automobil BMW sa lažnim tablicama koji su koristile ubice, petnaestak minuta kasnije pronađen je zapaljen u ulici Miloja Zakića.

Stevović se nedavno vratio u Srbiju nakon odslužene kazne u inostranstvu. Policija proverava navode da je bio blizak sa Goranom Radomanom (37), koji je 20. februara 2015. ubijen u Beogradu. Radoman je likvidiran zbog nestanka 300 kilograma kokaina u Marbelji.

Takođe se proverava da li Stevovićevo ubistvo ima veze sa likvidacijom Siniše Milića, koji je raznet u Ustaničkoj ulici, ili eventualno sa nedavnim hapšenjem kriminalne grupe iz Nikšića. Kao vođa te grupe označen je Ranko Radulović, a devetorica uhapšenih pripadnika te grupe su navodno za račun "kavčana", ali i "škaljaraca", izvršila dva ubistva i pripremala još pet likvidacija.

- Sumnjamo da je Stevović bio blizak sa Goranom Radomanom, koji je takođe likvidiran u Beogradu. Ubistvo Stevovića u ovom trenutku povezujemo s činjenicom da nije bio dostupan za suparnički klan jer je bio u inostranom zatvoru. On je važio za osobu blisku Radomanu , s kojim je zajednički sve planirao. Radoman je bio prva žrtva rata škaljarskog i kavačkog klana zbog nestanka droge iz Španije, pa se zbog toga sumnja da je to razlog njegove likvidacije. Trenutno se proverava veza između ubijenog Stevovića i Milića i za sada postoje indicije da su pripadali istom klanu, odnosno da su radili za "škaljare". U poslednje vreme, kavački klan je pojačao svoje aktivnosti, pa je više ljudi bliskih "škaljarima" izgubilo život - kaže sagovornik Alo!.

On dodaje da treba dodati i to da je u Crnoj Gori uhapšena ekipa iz Nikšića s kojom je ubijeni Stevović takođe bio blizak.

- Policija u Crnoj Gori uhapsila je ekipu koja je za obe strane radila najprljavije poslove. Članovi te ekipe su imali pomagače iz Bosne, koji su označeni kao izvršioci. Crnogorska policija sumnja da je jedan od pripadnika ovih grupa učestvovao u pokušaju ubistva navodnog pripadnika kavačkog klana u Herceg Novom, kao i da je Radulovićeva grupa odradila iste godine jedno ubistvo u Kotoru, koje su navodno naručili „škaljari“. Pošto su pohapšeni, nastala je panika, pa ostaci te ekipe trgaju za osobom koja je o njima sve znala, a kako je Stevović bio blizak sa njima, ne može se isključiti i njihova umešanost u njegovu likvidaciju - rekao je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading