Uhapšen MANIJAK koji je devojčicu (9) terao da se slika gola i da mu šalje fotografije!

Autor: b92.net

Hronika

22.06.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Beogradu uhapsila J. S. (21) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad devetogodišnjim detetom.

Foto: Ilustracija

Uhapšeni je preko Viber-a kontaktirao devojčicu, dopisivao se sa njom i od nje zahtevao da mu šalje fotografije intimnih delova svog tela. Devojčica mu je poslala nekoliko fotografija.

J. S. je detetu prišao u gradu dok je devojčica bila u društvu roditelja. 


Kako B92 prenosi, policijski službenici identifikovali su i S. T. (38) kao izvršioca krivičnog dela nedozvoljene polne radnje 15. 06. 2018. godine oko 13:45 h u ulici Slanački put u autobusu na liniji broj 35, nad maloletnom V. B. (17). 

Daljim operativnim radom utvrđeno je da se on nalazi na izdržavanju kazne zatvora u CZ-u, ali da je tog dana u vremenu od 9 do 17 h imao van zavodsku posetu. O svemu je obavešten dežurni tužilac koji je naložio da se podnese krivična prijava bez saslušanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading