SASLUŠANA JANA MARJANOVIĆ: Njena izjava SVE PROMENILA, ZORAN IZLAZI IZ ZATVORA!

Autor: Republika

Hronika

21.06.2018

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Jana Marjanović saslušana je u Višem Tužilaštvu povodom ubistva njene majke Jelene Marjanović.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Zoran Marjanović i malena Jana

Malena Jana izjavila je da je kobnog dana, kada je njena majka brutalno ubijena, sve vreme bila sa ocem Zoranom Marjanovićem.

Posle njenog saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će ponovo podići optužnicu protvi njenog oca Zorana Marjanovića ili će odustati od krivičnog gonjenja.

Jana je kao zaštićeni svedok saslušana u posebnoj prostoriji u kojoj su bili prisutni i psiholog i predstavnik centra za socijalni rad.

Advokat Zorana Marjanovića kaže da očekuje da već u toku današnjeg dana tužilaštvo odustane i da se Zoran nađe na slobodi.

Psiholozi su nedavno procenili da je mala Jana sposobna da svedoči.

Podsetimo, pevačica "Granda" Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Nakon 17 meseci istrage, kao osumnjičeni za ubistvo, uhapšen je njen suprug Zoran.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zdjurdjevic

21.06.2018 17:39

A šta će te sada pisati novinarski lešinari. Nadam se da će se prama vama Bog odnositi kao što ste i vi pisali o navedenom slučaju.