ARILJE: Drug ga izbo nožem, a on ga štitio u policiji!

Autor: blic.rs

Hronika

20.06.2018

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Osnovnim sudom u Požegi danas je određen pritvor N. T. (26) iz Arilja koji je u noći između 16. i 17. juna u svojoj kući nožem izbo svog druga N. M. (24), takođe iz Arilja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uhapšen mladić iz Arilja zbog napada nožem/Foto: Ilustracija

Šta je prethodilo sukobu tokom koga je N. T. potegao nož na prijatelja, sa kojim inače radi u istoj firmi, i više ga puta ubo, za sada je nepoznato, tek N. M. je ovom prilikom zadobio teške telesne povrede u predelu stomaka.

Povređeni N. M. je potom otišao iz "prijateljeve" kuće i nekako se domogao Hitne pomoći u Arilju gde je zatražio lekarsku pomoć. Umesto istine rekao je da su ga na ulici presreli nepoznati napadači.

Hitna pomoć je slučaj prijavila policiji koja je obavila provere i prekjuče uhapsila N. T. kome se na teret stavlja nanošenje teških telesnih povreda. Zbog mogućnosti uticaja na svedoke njemu je određen pritvor do 30 dana, a N. M. se, između ostalog i zbog povrede jetre, nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Užice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading