TEŠKA PLJAČKA NA KIM: Lopovi odneli MILIONE, policija im za petama

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

18.06.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznate osobe presrele su jutros i opljačkale vozilo kompanije za obezbeđenje „Henderson“ u Leposaviću iz kojeg su odnele oko 18 miliona dinara.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

 Deo novca je pronađen.

U policijsku potragu uključile su se jedinice iz regiona Jug i Regionalne direkcije Prištine, novi su detalji koje je za KoSSev potvrdio zamenik komandira KP-a za region Sever, Besim Hoti.

- Jedno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno tokom pljačke pronađeno je u selu Meljenica, opština jug. U vozilu je pronađeno jedno vatreno oružje, određena količina novca i vozačka dozvola za koju se pretpostavlja da pripada vlasniku vozila ili vozaču. Verujemo da ih je sačekalo drugo vozilo marke "Opel zafira" i da su krenuli ka podujevskom putu - objasnio je dalje Hoti.

Policajci su na terenu, obavlja se istraga, te će prema Hotijevim rečima, precizne informacije o tome šta je tačno i koliko opljačkano imati nakon razgovora sa oštećenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading