OTKRIVENI DETALJI SLUČAJA NESTANKA STEFANA CVETKOVIĆA: Čudni pozivi iz Prištine i inostranstva

Autor: Republika

Hronika

15.06.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je danas nekoliko detalja do kojih je do sada došla istraga slučaja nestanka novinara Stefana Cvetkovića, u kojem ima "dosta nelogičnosti, čudnih stvari...".

RepublikaFoto: youtube.com/ BCNovosti
Stefan Cvetković

Na pitanje Insajdera kako to da je konferencija za novinare zakazana a da onda nisu mogli da budu otkriveni detalji a implicirano je da je priča izmišljena, i da li jeste ili nije, Vučić kaže:

Vučić kaže da je ustanovljeno više čudnih razgovora sa teritorije Kosova i Metohije, "čudnih povezivanja", o čemu će, kaže, nadležni organi da vode računa, kao i "sa nekim drugim licima, koja se nalaze na teritoriji nekih drugih stranih zemalja".

- Da li je nešto inscenirano, uz nečije znanje ili ne sasvim uz znanje gospodina Cvetkovića, to će istraga da utvrdi - dodao je.

Da je bilo mnogo toga čudnog od početka, mi smo to, kaže, znali ali nismo smeli da kažemo.


- Ne daj Bože da se bilo šta loše desilo rekli biste da smo zlikovci, krivci - i to svi bez razlike i ne prvi put već po ko zna koji put - kaže predsednik Srbije. 

- Ima mnogo detalja, pretpostavljam da vam neki nisu jasni. Mislim da je ljudima najvažnija vest, i zato je sazvana konferencija za novinare, da obavestim da je čovek živ i zdrav. Vaš medij i svi drugi su nas obaveštavali da je prošlo 30 sati, a da nikakvi rezultati nisu postignuti. Prošlo je 30 sati, a rezultata ima i mislim da nema važnije vesti da se sazove konferencija za novinare - rekao je u odgovor na pitanje Insajdera kako to da je konferencija za novinare zakazana a da onda nisu mogli da budu otkriveni detalji a implicirano je da je priča izmišljena, i da li jeste ili nije. 

- Ponašali smo se ozbiljno i odgovorno a o daljem toku istrage obaveštavaće vas ministar Stefanović. Meni je bilo važno da se obratim javnosti, kao što sam i juče, kada su bili loši nalazi. Noćas smo svi radili do kasno, čitali smo sve papire, svi smo se trudili da uočimo neku nelogičnost i došli smo do nekih tragova da su neka lica imala saznanja da je on živ i zdrav ali nisu imali potrebu da misle na njega - dodao je on.

Prema njegovim rečima, građani su svakako zadovoljni dok "neki političari nisu". 

- Njih mi je posebno žao. Sad mogu da im kažem - idite na Ohrid, u Njujork, Veronu ..... sad su na redu naši momci da pobeđuju u fudbalu, vi ste ionako sve promašili... - rekao je Vučić, govoreći o onima koji su insinuirali odgovornost države za nestanak Cvetkovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Mila

15.06.2018 15:05

Verujem da će se uskoro rasvetleti svi detalji vezani za nestanak Stefana Cvetkovića. Najvažnije je da je čovek živ i zdrav.

ivan

15.06.2018 15:28

Sad detaljno ispitati novinara.Ima dosta nelogičnosti.

Sunčica

15.06.2018 15:36

Šta će sada opozicija kada se otkrilo da su se služili lažima!

Milica

15.06.2018 15:47

Znaci od samog pocetka je cela ova prica bila sumnjiva, i to ne bez razloga...