ŠOKANTNO! Izrešetan muškarac na Zvezdari bio je VOZAČ RASTE I ANE NIKOLIĆ!

Autor:

Hronika

13.06.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevalskfoj ulici na Zvezdari, lični je vozač pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kum Ane Nikolić i Raste upucan na Zvezdari

Ančević, zvani Aki, je bio i njihov lični vozač i obezbeđenje, međutim, pre nekoliko meseci sve je puklo, saznaje Informer. Andrej je rekao da su prekinuli svaki kontakt s njim. 

Da podsetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević (30) bio je u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

Neposredno pre pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, što ukazuje da se poznaju,  a zatim je došlo do pucnjave.

- Ni Ana ni Rasta sa dotičnim gospodinom nemaju nikakav kontakt, tako da je izlišno bilo kakvo povezivanje i komentarisanje - poručili su za Alo! iz PR tima.

On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo.

Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading