KRISTINA (18) NESTALA POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA: Roditelji mole za pomoć!

Autor: Republika

Hronika

26.05.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku - napisala je Kristina u "oproštajnoj" poruci roditeljima. Od tada njoj se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Kristina Videnović

Kristina Videnović (18) iz Jagodine nestala je pod čudnim okolnostima iz svoje porodične kuće 16. maja, dva sata posle ponoći, i od tada joj se gubi svaki trag. Njeni očajni roditelji, Saša i Nataša, mole sve ljude koji eventualno imaju neku informaciju o Kristini da im pomognu u potrazi za ćerkom.

Saša Videnović kaže za Informer da je istog dana prijavio ćerkin nestanak kod inspektora u jagodinskoj policiji, koji je uspeo nakratko da popriča sa Kristinom preko telefona.

Mole se sve osobe koje znaju nešto o Kristini da o tome obaveste policiju ili roditelje na sledeće brojeve: 035/272-636, 061/ 652-7728 i 061/ 283-2114. 

- Kristina mu je rekla da se vraća brzo, za nekoliko dana. Međutim, 18. maja utvrđeno je da je ona autobusom prešla granicu Batrovci, nakon čega je postala nedostupna na telefon. Istragom smo saznali i da je neko finansirao da Kristina 4. maja uradi pasoš bez našeg znanja - kaže Saša za Informer.

Očajni otac dodaje da policija nije mogla da utvrdi kojim autobuskim prevoznikom je Kristina prešla granicu, kao ni odakle je krenula i do kojeg odredišta je stigla. 

Utvrđeno je samo da je u tom autobusu bila jedini putnik iz Jagodine!?!

- Ponela je od kuće nešto osnovnih stvari i samo 1.000 dinara koje smo joj dali prethodnog dana, iako je mogla da ponese mnogo više novca. Njen telefon je i dalje isključen. Ne javlja se nikom... Strahujemo od najgoreg, budući da je ona srčani bolesnik. Živela je u porodici u normalnim uslovima i nije mnogo izlazila zbog bolesti, nije imala ni momka - navodi Videnović.

Najveću zebnju kod roditelja izazvala je Kristinina jeziva oproštajna poruka, koju je u noći nestanka njene ćerke zatekla majka Nataša, a koja glasi: "Ne zovite policiju ako ne želite da me izgubite zauvek. Odlazim i možda se nikada neću vratiti, podelite moje stvari i kozmetiku."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading