PIJANA MAJKA IZBOLA SINA ZBOG DEVOJKE!

Autor:

Hronika

26.05.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana M. (62) uhapšena je zbog sumnje da je mrtva pijana izbola sina Aleksandra M. (33) u njihovom porodičnom stanu u beogradskoj opštini Čukarica. Kako Srpski telegraf saznaje, obračunu je pretila svađa između majke i sina zbog njegove devojke B. J.

RepublikaFoto: google.maps
Mesto na kojem se odigrao porodični horor

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Svetlana M. je, kako je utvrđeno alko-testiranjem, imala 1,17 promila alkohola u krvi, a teško povređeni Aleksandar M. zbrinut je u Urgentnom centru, gde je operisan.

Šamar i satara

- Majka i sin su kobnog dana sedeli u stanu i pili alkohol. Međutim, kad je Aleksandar M. pomenuo svoju devojku i rekao da će je pozvati da dođe kod njih, izbila je svađa. Svetlana M. je bila protiv njihove veze i nije dozvoljavala da im ulazi u kuću. To je razbesnelo njenog sina, pa je počeo da je udara i davi rukama - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, Svetlana M. je, da bi se odbranila, zgrabila sataru i lupila sina po ruci.

- Oboje su se potom smirili, seli za sto i nastavili da piju kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, primirje je kratko trajalo. Mladić je izašao u hodnik i pozvao devojku da dođe, a njihov razgovor čula je pomahnitala majka. Odmah je skočila i povikala: "Znaš li ti da je njen otac nožem ubio komšinicu, znaš li to?" - kaže naš izvor.

Svetlana M. se tu nije zaustavila, već je otišla po kuhinjski nož sečiva dugog skoro 15 centimetara.

- Prišla je sinu i ubola ga nožem u stomak. Ranjeni Aleksandar M. tad je izašao iz stana, a majka je zaključala vrata za njim - objašnjava sagovornik Srpskog telegrafa.

Zadržan u bolnici

Povređenom mladiću iz stomaka je šikljala krv, pa je odmah kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

- Nakon što je primljen u bolnicu, otkriveno je ko stoji iza napada. Policija je u stanu zatekla Svetlanu M. Na stolu je i dalje stajao krvavi nož, a tragovi krvi bili su i po celoj kući - priča naš izvor iz istrage.

15 centimetara dugo sečivo noža

Prema njegovim rečima, Svetlana M. je bila pod dejstvom alkohola, a izjavila je da ju je sin duže vreme zlostavljao.

- Branila se da ju je Aleksandar M. često tukao i psihički maltretirao. Stavljene su joj lisice na ruke i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena u tužilaštvo - kaže naš sagovornik.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading