KAKO JE PREŽIVEO? Novosađanin vozio sa 4,05 promila i BACAO PETARDE!

Autor: mondo.rs

Hronika

22.05.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin star 72 godine priveden je prošle sedmice na saslušanje u novosadski Prekršajni sud, zbog toga što je pri proveri alkoholisanosti naduvao 4,05 promila alkohola.

RepublikaFoto: pixabay.com
Novosađanin vozio "mrtav pijan"

Ovaj nivo alkohola u krvi smatra se akutnim trovanjem i može dovesti do nesvesnog stanja, pa čak i do kome i smrti alkoholisanog lica.

Očigledno da ovo ne važi za pomenutog Novosađanina.

Novosadski "Dnevnik" piše da je isti čovek već dva puta kažnjavan jer je vozio pijan. Njega su ovoga puta saobraćajci zaustavili kad su videli da baca petarde iz automobila kojim je upravljao.

On je kažnjen sa 45 dana zatvora.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja, vožnja sa nivoom alkohola u krvi većim od dva promila smatra se nasilničkom vožnjom i sankcioniše se sa jednim do dva meseca iza rešetaka i sa 14-16 kaznenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

22.05.2018 13:40

72. Godine? Njemu ako se ne zivi vise to je njegov problem! Matora persona treba da ukljuci mozak, treba neko dete da ubije ne daj Boze! Zabraniti mu dozivotno da upravlja motorim vozilom!!! Strasno!!!