ZLA SUDBINA: Rukometaš izgubio bebu, a policija traži snimke iz Višegradske!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da sasluša bivšeg rukometnog reprezentativca Nedeljka Jovanovića povodom događaja u porodilištu u Višegradskoj, kao i da uzme izjave od medicinskog osoblja koje je prisustvovalo incidentu, a koji je, prema pisanju medija, on izazvao. U međuvremenu, prevremeno rođena beba je, kako saznaju domaći mediji, preminula.

RepublikaFoto: Starsport
Nedeljko Jovanović

Portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić rekla je Tanjugu da tužilaštvo očekuje izveštaj policije nakon što obavi razgovore sa svima, nakon čega će odlučiti o daljem postupanju.

Traženi su i video snimci događaja.

Mediji su preneli da je Jovanović u utorak ispitan u policiji, kao i da je priznao da je pogrešio i da se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče, kada su se supruga prevremeno porodila u šestom mesecu trudnoće.

Rukometaša je prijavila jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna u zgradi porodilišta u Višegradskoj.

Jovanović je dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, da bi se medicinskom osoblju izvinio za svoje ponašanje.

Mediji prenose da je on u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, da je vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, kao i da je ušao i u deo gde se žene poradaju gde je civilima pristup zabranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading