EKSKLUZIVNO: GAVRA I MIKI POSTALI GLAVNI MAFIJAŠI U JUŽNOJ AFRICI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbegli srpski kriminalci utočište su našli u Južnoafričkoj Republici (JAR), gde su se odmah po dolasku uključili u mafijaške poslove. Tamo su sklonište našli osuđeni za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, komandanta Srpske dobrovoljačke garde, Dobrosav Gavrić i Milan Đuričić Miki, a spekulisalo se da se u toj zemlji krije i Milan Kurak, optužen za likvidaciju novinara Slavka Ćuruvije.

Željko Ražnatović Arkan

Osuđeni za zločin u hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000, kad su ubijeni Arkan i dvojica njegovih prijatelja, neposredno pre izricanja presude za brutalni zločin pobegli su u JAR, potvrđuju i podaci iz službene beleške srpskih tajnih službi u koju je Srpski telegraf imao uvida.

Kako se navodi u ovom dokumentu, pretpostavljalo se da su Lozničani Milan Đuričić zvani Miki, koji je, navodno, pre dva dana likvidiran u Južnoj Africi, i Dobrosav Gavrić, na čije izručenje Srbija čeka već sedam godina, 2006. preko BiH prebegli u Johanesburg, gde su utočište i zaštitu našli u mafijaškim krugovima. Oni su u svet kriminala ušli preko srpskog državljanina D. K., koji je u JAR otišao posle likvidacija članova "zemunskog klana". Tako se za ubistvo Arkana iza rešetaka našao samo Dragan Nikolić Gagi.

Šta piše u dokumentu? Šta smo još ekskluzivno saznali na ovu temu?

Šta se događa na našem političkom nebu? 

Ko se udružio sa Đilasom? Šta se događa u svetu, Zaduzi, na zabavi i sportu?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u Srpskom telegrafu u izdanju za 27. april, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading