AFERA U PARAĆINU: Predsednik opštine brani ŠALETIĆA - optužio Pekića za neažurnost preduzeća!

Autor: srbijadanas.com

Hronika

26.04.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Opštine Paraćin, Tomislav Šaletić je u isto vreme bio i jedan od direktora privatne firme koja je samo 2017. godine, pobedila na javnim konkursima i tenderima koje je raspisala ova Opština, u vrednosti od oko 480.000 evra.

Foto: srbijadanas.com
Tomislav Šaletić

Iako je Tomislav Šaletić izjavio za portal srbijadanas.com da on nije direktor firme Spektar Invest od juna 2017. godine, proverom u APR, došli smo do saznanja da je on tek danas obrisan iz registra sa mesta direktora ove firme.

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović, upitan da prokomentariše zašto Šaletić nije odjavljen iz APR, ako je navodno dao ostavku pre skoro godinu dana, je izjavio:

- Sva pitanja u vezi sa ovom temom neophodno je da postavite g. Pekiću, generalnom direktoru preduzeća "Spektar invest" ili APR-u, pošto je obaveza samog preduzeća da vodi ažurne podatke u javnim registrima o svom radu. Prema informacijama koje sam dobio od samog g. Pekića, radi se o neažurnosti samog preduzeća – rekao je Paunović.

RepublikaFoto: facebook.com/Saša Paunović
Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović krivi preduzeće 

Podsetimo, Tomislav Šaletić je na funkciju zamenika predsednika Opštine Paraćin došao 29.04.2016. godine, i još uvek je na njoj, a prema podacima iz APR, Šaletić je skoro 10 meseci ranije postao jedan od direktora Akcionarskog društva za inženjering, građevinarstvo i promet, Spektar Invest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading