STRAVIČNO: Par iz Švajcarske UDAVIO vulkanizera (25) iz SRBIJE!

Autor: Republika

Hronika

21.04.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dvoje dece i njen suprug optuženi su za seriju ubistava u Švajcarskoj, a među njihovim žrtvama je i dvadesetpetogodišnji vulkanizer iz Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Federalni sud i švajcarska policija saopštili su da su došli do novih saznanja da je par iz okoline Ciriha od 2016. počinio više ubistava, uglavnom automehaničara i vulkanizera, nakon čegu su krali skupocena vozila iz njihovih auto-servisa.

Dvadsesetsedmogodišnja Švajcarkinja optužena je da ubila najmanje dvojicu vulkanizera zajedno sa svojim suprugom. Oni su žrtvama vezivali trake preko usta i nosa dok ih nisu ugušili. Kao motiv ubistva bile su krađe skupocenih automobila koje su žrtve servisirale. Plan je bio da ukradu vozila i da ih preprodaju u Nemačkoj. Za jedan ukradeni kamion tražili su 60.000 franaka (50.000 evra) na jednom sajtu za prodaju polovnih vozila, saznaje telegraf.rs.

Uhapšeni bračni par imao je svoje transportno preduzeće, koja je oglašavalo prodaju polovnih vozila. Istragom je utvrđeno da je mladi Srbin stradao samo što je u svom servisu imao BMW i "mercedes" koje su ubice tipovale. Vulkanizer poreklom iz Srbije ugušen je takođe samolepljivom trakom, a ubice su njegovo telo zakopale na svom imanju nedaleko od Berna.

Na saslušanju u policiji, muž je svu krivicu svalio na svoju suprugu. Tužilaštvo je optužilo ženu da je pored supruga učestvovalo u pomoći prilikom uklanjanja tela žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading