UŽAS U STARIM BANOVCIMA: Oteo devojčicu, pa snimao kako je siluje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Dragana R. (65) iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući. Prema tvrdnji devojčice, Dragan ju je sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom!

Monstrum oteo devojčicu, pa snimao kako je siluje!/Foto: Ilustracija

Tražili pištolj

- Devojčica stara 14 godina nestala je iz svoje kuće još sredinom marta meseca, kada su njeni staratelji i prijavili nestanak. Mesec dana kasnije policija je dobila nalog da pretrese stan Dragana R. zbog sumnje da poseduje ilegalno oružje, a policajci su bili šokirani kada su unutra zatekli devojčicu čiji je nestanak prijavljen i koja je tvrdila da je oteta i silovana - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Kako saznajemo, devojčica je svojevoljno napustila hraniteljsku porodicu 14. marta i lutala ulicama. Deset dana kasnije Dragan ju je pozvao u svoj stan, gde ju je navodno silovao. Prema tvrdnji devojčice, pravi horor je tek usledio.

- Ona je ispričala da joj Dragan nije dao da izađe iz stana i da ju je zaključavao. Takođe je tvrdila da ju je sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom. Bila je uplakana i izmrcvarena kad su je policajci pronašli. Tvrdila je da joj je pretio da će je pronaći i ubiti ako pokuša da pobegne i nekom kaže šta se dešavalo u stanu i pokazivao joj pištolj - dodaje naš sagovornik i navodi da su inspektori tokom pretresa pronašli i gasni pištolj sa četiri metka, za koji Dragan R. nije imao dozvolu.

Pritvor

O slučaju je odmah obavešten Centar za socijalni rad, u čijem prisustvu je devojčica ponovila tvrdnje koje je ispričala i policajcima. Dragan R. je odmah priveden i zadržan u policijskoj stanici, a potom uz krivičnu prijavu je saslušan u tužilaštvu. Njemu je nakon toga određen pritvor od 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije i obljube sa detetom.

HRONOLOGIJA
FEBRUAR 2018. - V. V. (41), domar škole u selu Rajince kod Preševa, uhapšen zbog sumnje da je obljubio učenicu (13). Ceo slučaj prijavila porodica devojčice
DECEMBAR 2017. - Milun R. (62) iz okoline Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je od juna do septembra prošle godine silovao maloletnu unuku, koju je čuvao tokom letnjeg raspusta
DECEMBAR 2017. - Milojica I. (56) i Radosav R. (63) iz Krupnja uhapšeni su zbog sumnje da su silovali devojčicu (13). Sumnja se da je devojčicu podvodila majka

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading