SMRT SRPKINJE ENIGMA ZA AMERE: Policija traži pomoć u rešavanju slučaja Dragane Šolaje

Autor:

Hronika

20.04.2018

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Kaliforniji pokušava da utvrdi poslednje sate Dragane Šolaje (24) iz Novog Sada pre nego što je 11. aprila pronađena kako leži bez svesti u gradu Fortjuna na severu ove države. Novosađanka, o čijoj tragičnoj sudbini je Srpski telegraf prvi pisao, preminula je samo dva dana po prijemu u bolnicu, a njena smrt još uvek je enigma za policijske inspektore u ovom mestu.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragana Solaja

Kritično vreme

- Ona je zatečena u jako lošem stanju i policija nije mogla da razgovara s njom pre nego što je preminula. Inspektori sad pokušavaju da utvrde tačno kretanje ove devojke pre nego što je pronađena bez svesti na ulici. Kritično vreme je period od 2 do 7 sati ujutru, o čemu nema nikakvih podataka ni gde je bila ni šta je radila, a ni sa kim se nalazila u društvu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Naime, policija je primila poziv u 6.50 sati ujutru od jednog bugarskog državljanina koji je Draganu pronašao na svom tremu.

- Bugarin je rekao da je Srpkinju zatekao kako leži na podu, nakon čega joj je prišao da vidi šta joj je. Kako je rekao policajcima, izgledala je pijano i drogirano i bila je malaksala. Nakon toga ju je uneo u kuću i pozvao Hitnu pomoć i policiju - kaže naš sagovornik.

Policija je primila poziv u 6.50 ujutru od jednog Bugarina koji je Draganu pronašao na svom tremu

Iako se prema prvim informacijama pretpostavljalo da je reč o prirodnoj smrti, sve upućuje na drugačiju verziju, o čemu svedoči i apel policije meštanima Fortjune da prijave ukoliko su 11. aprila videli Draganu ili imaju neku informaciju o njoj. Jedna od verzija koja se može čuti je da je kobne večeri Draganu neko predozirao rufinolom, poznatijem kao "droga za silovanje".

- Sumnja se da je nesrećnu devojku neko predozirao drogom za silovanje, a potom ostavio na ulici, videvši da je u teškom stanju. Ipak, čekaju se rezultati toksikoloških analiza, nakon čega će se znati više informacija - priča naš sagovornik.

Leglo kriminala

U prilog sumnjama da je Dragana ubijena govore i brojne glasine o gradiću u kojem je pronađena. Iako se radi o veoma malom mestu, Fortjuna važi za leglo kriminala, mesto na kojem se okupljaju razni lopovi, zločinci i dileri jer se u okolini nalaze brojne plantaže marihuane koje su nastale nakon što je ova droga legalizovana u Kaliforniji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading