DRAGANU PREDOZIRALI DROGOM ZA SILOVANJE?! Smrt srpkinje u Kaliforniji i dalje misterija

Autor:

Hronika

19.04.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Kaliforniji i dalje istražuje smrt Dragane Šolaje (24) iz Novog Sada, koja je 11. aprila pronađena mrtva u gradu Fortjuna, i apeluje na svedoke koji su je kobne večeri videli živu da se jave. Kako saznajemo, ne isključuje se mogućnost da je devojku neko omamio drogom za silovanje, a da je preminula od prekomerne doze!

RepublikaFoto: facebook.com/Dragana Solaja
Otrovana u noćnom provodu?! Dragana Šolaja

Dragana je u šest sati ujutru nađena bez svesti u ulici Rivervok drajv, ali je par sati kasnije preminula u lokalnoj bolnici. Policija je uradila uviđaj, a čekaju se toksikološki rezultati, nakon čega će se znati više informacija o uzroku smrti.

- Na njenom telu nema tragova nasilja, a prve analize nisu utvrdile od čega je preminula. Jedna od verzija koja se ispituje je i da ju je neko drogirao rufinolom, koji se koristi za omamljivanje žrtava prilikom silovanja i koji se u organizmu zadržava nekoliko sati, pa ga je teško detektovati. Po toj verziji, neko joj je sipao u piće drogu, možda i da bi je silovao, a kada je shvatio da su stvari otišle predaleko i da je Dragana u teškom stanju, izbacio je iz kola kao psa na ulicu i ostavio da umre - kaže jedan od prijatelja pokojne Dragane.

Ispituje se da li je neko Dragani sipao drogu u piće, a onda je izbacio iz kola na ulicu kada je video da je u lošem stanju

Da ovakve sumnje nisu besmislene, govore i brojni komentari u američkim medijima ispod vesti o Draganinoj smrti.

- Rivervolk je ulica lopova, zločinaca i drogeraša, žao mi je zbog gubitka ovog nevinog života - jedan je od komentara čitalaca, dok i drugi navodi da je taj gradić postao sklonište lopova i dilera.

- Niko ko dođe ovde ne treba da se odvaja od nekog kome veruje. Mesto je puno predatora - napisao je on.

U komentarima su mnogi tražili pravdu za Draganu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading