JEZIVO! Zoran Marjanović bunca u CZ-u, evo šta se čuje iza njegovih rešetaka!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

12.04.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo pevačice Jelene Marjanović (32), već neko vreme je u Centralnom zatvoru, gde ima noćne more!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Centralni zatvor bruji od Marjanovićevih mora

Kako saznaje Telegraf.rs on skoro svakodnevno ima jezive noćne more, bunca i naglas doziva mrtvu Jelenu!

- Kada se probudi, bude van sebe od košmara. Zoran ima noćne more, bunca u snu bunca i doziva mrtvu Jelenu. Toliko glasno priča u snu da su ga u nekoliko navrata čuli ostali pritvorenici i čuvari. Desi se i da dok nešto sanja izgovori i Janinu ime, ali mnogo češće Jelenu - saznaje u CZ-u Telegraf.rs.

Zoran Marjanović je u teškom psihičkom stanju. Očajan je jer ne može da vidi ćerku. Jana je kod njega poslednji put bila u poseti 5. februara, za svoj rođendan.

- Zoran se često žali na zdravstvene tegobe, ali kao i ostali pritvorenici dobija lekarsku pomoć kad god mu zatreba - dodao je izvor iz CZ-a za Telegraf.rs.

RepublikaFoto: Promo foto

Podsetimo, u januaru je obavljeno i psihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića, a zvanični rezultati nisu dospeli u javnost. U sudskoj praksi se pokazalo da je osoba koja godinu dana neprestano javno priča o smrti svoje žene najčešće - psihopata.

Protiv Zorana još nije podignuta optužnica, jer je zbog manjkavosti vraćena na dopunu. Krajem meseca se očekuje i saslušanje doktorke koja je poslednja bila u kontaktu sa Jelenom pre njenog ubistva.

Takođe je traženo novo svedočenje male Jane, pa se tada očekuju neki novi detalji najmisterioznijeg ubistva koje je zadnjih godina potreslo Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading