LJUBOMORA OKIDAČ MONSTRUOZNOG UBISTVA U KLADOVU: Čekićem ubio bivšu kad mu je priznala da ima drugog

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.04.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikodije Božinović (60), zvani Kokan, iz Kladova, ubio je, sa dva udarca čekićem u glavu svoju bivšu devojku Mirjanu Inđić (36). Zločin se desio u petak oko podneva u ubičinom stanu u kladovskoj Ulici Njegoševa br. 13.

RepublikaFoto: facebook.com/Mirjana Inđić
Ubica i žrtva: Nikodije Božinović i Mirjana Inđić 

Nezvanično, Božinović i Inđićeva su nedavno raskinuli dugogodišnju vezu. U međuvremenu, Mirjana je počela da se zabavlja sa drugim čovekom. To je, po svemu sudeći, bio i motiv da je Nikodije ubije.

Udario je ćekićem

- U petak je Nikodije pozvao Mirjanu u svoj stan - kaže izvor iz istrage. Ona je, ne sluteći ništa, otišla.

Međutim, došlo je do svađe. Mirjana je Nikodiju kazala da ne želi više da bude sa njim i da ima drugog. Krenula je ka vratima, ali ju je Nikodijević sustigao i pokušao da je spreči da izađe.

- U besu, Božinović je dohvatio čekić i dva puta udario Mirjanu u glavu - nastavlja sagovornik.

- Žena je pala na pod, a Nikodije je shvatio da ju je ubio.

Nakon zločina, Božinović je popio gomilu lekova za smirenje, želeći da na taj način presudi sebi.

- Međutim, tada je do stana došao Božinovićev zet, sa kojim se ovaj još ranije dogovorio da mu uvede kablovsku televiziju u stan. Naišao je na zaključana vrata i pozvao tasta, ali mu se ovaj nije javljao na telefon - nastavlja izvor.

Budući da je imao ključ od stana, Božinovićev zet je ušao unutra i tu, na podu, oblivenu krvlju, ugledao Mirjanu. Kraj nje je bio čekić kojim ju je Nikodije ubio.

- U drugoj sobi, zet je na krevetu, onesvešćenog od lekova, pronašao Nikodija. Odmah je pozvao policiju, koja je ubrzo, zajedno sa lekarima, stigla na lice mesta - kaže naš sagovornik.

Lekari su samo mogli da konstatuju da je Mirjana od udaraca čekićem preminula na licu mesta. Božinović je odmah prebačen u Negotin, gde su lekari uspeli da ga spasu.

Priznao zločin

- Čim je malo došao k sebi, Nikodije je priznao da je ubio Mirjanu - dodaje naš izvor.

Nakon toga, upućen je na dalje lečenje u Beograd.

Mirjana je, inače, rođena u Hrvartskoj, odakle je sa roditeljima, kao mala, pobegla pred akcijom ''Oluja''. Put ju je odveo u Kladovo gde je radila u jednoj pekari. Iza sebe je ostavila dva maloletna deteta. Nikodije Božinović je bio razveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading