REPUBLIKA NA MESTU GDE SE JUČE INTENZIVNO TRAGALO ZA DANKOM: Deo između Zlota i Sumrakovca vrveo od policije, evo kakvo stanje je danas (VIDEO)

Autor: Maja Bogavac/Aleksandra Grujić

Hronika

14.04.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za telom Danke Ilić ušla je u deseti dan.

REPUBLIKA NA MESTU GDE SE JUČE INTENZIVNO TRAGALO ZA DANKOM: Deo između Zlota i Sumrakovca vrveo od policije, evo kakvo stanje je danas (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

 

Prošlo je devetnaest dana od nestanka Danke Ilić, a javnost i dalje prati razvoj događaja u vezi sa traganjem za njom. Danas je ujedno i deseti dan od kada se traga za telom devojčice nakon jezivog priznanja dvojice muškaraca.

Dejan Dragijević i Srđan Janković su priznali u policiji da su umešani u njen nestanak, dok je Dejanov brat, Dalibor Dragijević priznao da je pomogao u skrivanju tela. Međutim, i pored ovih priznanja, policija još uvek nije uspela da pronađe telo devojčice.

Ključnu ulogu u rešavanju ovog slučaja može imati DNK analiza bioloških tragova, ali je važno imati na umu da se telo raspada nakon smrti, što može otežati identifikaciju.

Foto: Republika

Ćebe na mestu gde se tragalo za Dankom

MUP je proširio potragu na selo Sumrakovac, udaljeno oko 13 kilometara od sela Zlot. Potez od Zlota do Sumrakovca karakteriše veoma nepristupačan teren, sa putevima namenjenim poljoprivrednoj mehanizaciji, bez asfalta, sa tucanikom i sa šibljem oko puta, kao što se može videti u videu.

Žandarmerija se juče priključila potrazi sa 50 pripadnika, od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Pripadnici Žandarmerije i policije su bili skoncentrisani na izlazu iz sela Zlot i ulazu u selo Sumrakovac, fokusirajući se na pretragu deponije i Zlotske reke.

Republika je danas došla na mesto gde se juče intezivno tragalo za Dankinim telom i za razliku od jučerašnjeg dana, dosta je mirnije.

Na potezu Sumrakovac-Zlot nema ništa neuobičajeno. Iza nekoga je ostalo samo ćebe pored puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading