OVIM PUTEM JE HODALA DANKA ILIĆ NA DAN UBISTVA! Policajci su mislili da je NEMOGUĆE - ali ispostavilo se da je istina DRUGAČIJA!

Autor:

Hronika

07.04.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić je nestala 26. marta iz dvorišta porodične kuće dok se igrala sa svojim bratom.

OVIM PUTEM JE HODALA DANKA ILIĆ NA DAN UBISTVA! Policajci su mislili da je NEMOGUĆE - ali ispostavilo se da je istina DRUGAČIJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Nakon tragičnog ubistva male Danke Ilić (2) u Banjskom Polju, detalji istrage otkrivaju šokantne činjenice o putu koji je devojčica prešla pre nego što ju je udario automobil. Podaci iz istrage bacaju svetlo na neprohodan teren i napor policije da razjasni okolnosti ovog strašnog događaja.

Danka Ilić je nestala 26. marta iz dvorišta porodične kuće dok se igrala sa svojim bratom. Prema navodima iz istrage, devojčica je prošla put od pojate u dvorištu, nizbrdo do asfalta, gde ju je udario automobil koji su vozili osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević. Prema izvorima iz istrage, put kojim je Danka prešla bio je prekriven grmljem, žbunjem i rastinjem.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Banjsko polje

- Majorka policije Bojana Otović Pjanović je izjavila da je teren na kojem se Danka kretala bio izuzetno težak za prolazak, te da je bilo neverovatno da tako malo dete uspe samo da pređe taj put - navodi se u izveštaju. Policija je koristila bager da raščisti teren oko kuće u potrazi za tragovima koji bi odveli do devojčice.

Pre nego što je otkriveno da su je osumnjičeni udarili kolima, a zatim jezivo ubili, policija je tragala za Dancom koristeći tehnička sredstva. Tada su bagerima raščistili teren oko kuće, sve do asfalta.

Majorka policije Bojana Otović Pjanović je takođe izjavila da je majka devojčice rekla da je Danka imala naviku da "trči uz stranu i da se spušta", što je dovelo do pretpostavke da je možda reč o nesrećnom slučaju.

U noći između petka i subote, Dejan Dragijević (50) je priznao na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić. Prema izvorima, Dragijević je takođe otkrio da su mu otac i brat pomogli da se reši tela.

Drugi osumnjičeni Srđan Janković je tokom saslušanja u tužilaštvu odbio da odgovara na pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading