DANKU "TIPOVAO" NEKO IZ OKRUŽENJA! Policija isključuje mogućnost NASUMIČNE OTMICE! NOVE INFORMACIJE (FOTO)

Autor:

Hronika

01.04.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretpostavlja da se da je neko tipovao malu Danku za otmicu i da je taj neko osoba iz neposrednog okruženja nestale devojčice - kaže sagovornik.

DANKU "TIPOVAO" NEKO IZ OKRUŽENJA! Policija isključuje mogućnost NASUMIČNE OTMICE! NOVE INFORMACIJE (FOTO)

Foto: TO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr, Shutterstock, Društvene mreže

Srpska policija koja u punom kapacitetu radi na rasvetljavanju nestanka devojčice Danke Ilić iz Banjskog Polja kod Bora gotovo da je isključila mogućnost da je dvogodišnja devojčica nasumično oteta, piše Informer.

Kako objašnjava Informerov izvor iz istrage, nakon što je obelodanjen snimak devojčice iz Beča (koji je Informer prvi objavio) koja podseća na malu Danku, policija je proširila istragu pošto svi raspoloživi podaci ukazuju na to da je Danka oteta i prebačena preko granice.

- Gotovo da je isključena mogućnost nasumične otmice. Pretpostavlja da se da je neko tipovao malu Danku za otmicu i da je taj neko osoba iz neposrednog okruženja nestale devojčice - kaže sagovornik.

Republika

Foto: printscreen/Google Maps, Facebook

 

 


Podsetimo, devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13.45 sati kada je u borskom zaseoku Banjsko polje nestala dok je bila u društvu svoje trudne majke Ivane i trogodišnjeg brata na porodičnom imanju svoje majke.

Devojčica je prema tvrdnjama majke nestala dok je se ona okrenula da sinu da vode. Danka Ilić je u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Za devojčicom je raspisana žuta Interpol poternica.

Pojavio se novi trag istrage o nestanku male Danke Ilić.

Vatrogasci "češljaju" deponiju na Starom banjskom putu, prenosi Pink.

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u sedmi dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
da

01.04.2024 11:57

to je mala Danka, kao jaje jajetu...samo da je vrate u Srbiju i pohapse sve ucensike ovog kriminalnog oloskog cina.Da nije gradjana policija bi verovtno jos kopala po dvoristu..sreca